Coaching op maat in de apotheek

Hoe ga je met je apotheekteam nieuwe uitdagingen aan? Hoe verbeter je de communicatie in je team? Hoe bouw je je loopbaan best uit om comfortabel te kunnen leven? Hoe kan je jouw apotheek efficiënter inrichten? Hoe kan je meer en beter samenwerken met andere zorgverstrekkers in je buurt? En farmaceutische zorg aanbieden, hoe begin je eraan en hoe pas je dit toe in je eigen praktijk? …

Een greep uit de vele vragen die vroeg of laat mogelijk je pad kruisen. BAF wil daarop een antwoord bieden met ‘Coaching op maat’. Een coach geeft je advies over hoe jij, als apotheker en sociaal ondernemer, met nieuwe uitdagingen kan omgaan. Het advies is concreet en afgestemd op jouw noden als apotheker of op maat van jouw apotheek of apotheekteam.

Hoe werkt het?
Je stelt je vraag aan BAF. Wij contacteren je en bekijken samen met jou welk type coaching jou het best kan helpen. Na dit gesprek geven we je vraag door aan de coach die jou kan begeleiden. Hij of zij werkt dan een concreet voorstel uit. Ga je akkoord met dit voorstel, dan werken jullie samen naar het gewenste resultaat toe.

Maak kennis met de coaches en hun aanbod.
We laten hen ook graag zelf al even aan het woord…

Aan de slag… Hoe vraag je coaching aan?

Vul vrijblijvend dit invulformulier in.

– Een BAF-medewerker contacteert je en bekijkt samen met jou welk type coaching het best beantwoordt aan jouw noden.

– De coach die jou het best kan begeleiden, werkt daarna een voorstel uit. Dat bestaat uit een of meer sessies, afhankelijk van jouw vraag. Elke coachingsessie duurt 2 tot 4 uren, in te plannen volgens jouw agenda en op de plaats die jou het best past.

– Achteraf krijg je een adviesverslag, met een analyse en een implementatieplan. Zo kan je na de coaching meteen aan de slag. De reële waarde van een sessie is 665 euro*. Dankzij de KMO-Portefeuille betaal je slechts 400 euro! De rest past de overheid bij. (*Road to Growth-traject van Unizo: kostprijs €400, reële waarde € 3.600).

Leave a reply