Farmaleuven Prijzen zijn uitgereikt aan …

Hieronder kunnen jullie de winnaars vinden van de Farmaleuven prijs:

Farmaceutische zorg:

 ‘De ontwikkeling en validatie van een e-learning pakket rond QT- verlenging’, voorgelegd door Gaelle Deschuytere, Sam Gybels, Jens Neefs en Julie Vandertruyden.
Deze masterproof kreeg een bijzondere waardering van de juryleden vanwege de onmiddellijke en praktische toepasbaarheid voor de officina-apothekers. Dit werk beklemtoont eveneens dat naast de klassieke  vormen van bijscholing  zoals avondbijscholing  e-learning zeker zijn plaats mag opeisen. Niet alleen het ontwikkelen  en uitwerken van dit e-learning pakket maar ook het valideren ervan werden bijzonder op prijs gesteld.  Deze masterproof mag als voorbeeld genomen worden voor gelijkaardige initiatieven.

Geneesmiddelenontwikkeling:

‘Towards the development of inhibitors of norovirus replication’ van Thomas Eerdekens
De jury waardeerde de vlot uitgeschreven wijze van dit onderzoek, de wijze waarop dit werk werd opgesteld toonde aan dat de student kennis en diepgang in de materie heeft opgebouwd en over voldoende vaardigheden beschikt om dit over te brengen bovendien was de maatschappelijke relevantie van deze masterproof  voor de jury een bijzonder pluspunt.

 

 

Leave a reply