ORGANISATIE

Ingericht door de Alumnivereniging FarmaLeuven en de Faculteit Farmaceutische Wetenschappen KU Leuven.

PLAATS

De lessen zullen doorgaan op donderdagavond:

In Leuven:                 Centraal Auditorium, Campus Gasthuisberg – ON1, Herestraat 49, 3000 Leuven – Parkeergelegenheid: parking ‘Onderwijs en Navorsing’: parkingcode:

  • 5 december: 4400#
  • 19 december 6450#
  • 16 januari 8849#
  • 30 januari 6520#
  • 20 februari 6331#
  • 5 maart 4900#

 

(de 4-cijferige code dient steeds te worden afgesloten met het hekje # . Ook bij het uitrijden dient de code plus het hekje ingetoetst te worden!)

 

 

In Kortrijk*:              Lokaal C613 – C gebouw: Etienne Sabbelaan 53 – 8500 Kortrijk:

http://www.kuleuven-kulak.be/nl/over-kulak/contact

In Diepenbeek*:      Lokaal Blok D – B102 – Agoralaan – 3590 Diepenbeek:  http://www.uhasselt.be/Contact-en-ligging#tabs2

In Antwerpen*:        ZNA Middelheim, Lindendreef 1 – 2020 Antwerpen: Zaal VCR, Route 47 volgen. Er is voldoende parkeergelegenheid op de parking van het ziekenhuis. De hoofdingang van het ziekenhuis is open tot 19h45. Daarna is er toegang via de dienst spoedgevallen.  (Aantal plaatsen is beperkt! Maximaal 25 plaatsen!)

 

OPGEPAST: DE CASUSBESPREKINGEN van 19 maart 2020 en 2 april 2020 zullen doorgaan in het Emma Vorlat auditorium (voormalig auditorium van het Farmaceutisch Instituut in de Van Evenstraat) te Leuven en zullen niet worden gestreamed naar Kortrijk, Diepenbeek, noch Antwerpen. Deze casuslessen worden gratis aangeboden. U dient zich wel in te schrijven via onze website. Met dank.

 

DOELGROEP

Apothekers en farmaceutische wetenschappers met interesse voor permanente vorming

ONDERWERP

Farmacotherapie: een update voor en door apothekers

De cursus wordt gegeven door lesgevers van de KU Leuven/UZ Leuven in 6 lessen + 2 casusbesprekingen van 1u30, gespreid over het academiejaar 2019 – 2020.

De slides zullen één week vooraf beschikbaar zijn op de website van FarmaLeuven, en via mail worden doorgestuurd.

Let op: er zijn geen afgedrukte slides beschikbaar!

PROGRAMMA: bijgevoegd

KOSTPRIJS EN INSCHRIJVING

Voor de volledige lessenreeks (cursustekst digitaal inbegrepen):

Leden FarmaLeuven: 110 euro
Niet-leden: 160 euro
Studenten FFW: 30 euro

Indien u inschrijft na 1 december, betaalt u 140 euro(leden) / 190 euro (niet-leden).

Op tijd inschrijven is dan ook de boodschap.

Inschrijvingen enkel via deze weg:

Leuven

Antwerpen

Kortrijk

Diepenbeek

Wenst u vooralsnog lid Farmaleuven te worden? Schrijf het bedrag van 35 euro over op het rekeningnummer van FarmaLeuven, IBAN BE 31 6451 2072 8255 en BIC JVBABE22 mits een voorgestructureerde mededeling. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar het secretariaat (FarmaLeuven@kuleuven.be) met uw adres en contactgegevens zodat wij deze in ons bestand kunnen opnemen en u uw voorgestructureerde mededeling voor het betalen van uw lidgeld kunnen bezorgen.

De inschrijvingskosten voor de cursus dienen via de bovenvermelde inschrijvingslinken te gebeuren. Graag de inschrijvingskosten en het lidgeld apart houden zodat jullie lidkaart automatisch in jullie mailbox terecht zal komen (door gebruik van VGS). Indien u alleen voor de cursus inschrijft, hoeft u geen voorgestructureerde mededeling aan te vragen.

UITERSTE INSCHRIJVINGSDATUM: 16 januari 2020

ACCREDITATIE

Accreditatie voor officina-apothekers, ziekenhuisapothekers en klinisch biologen wordt aangevraagd. De lessen zullen geregistreerd worden op Pharfolio. Aanwezigheidsattesten en accrediteringsbewijzen zal u telkens aan het onthaal van de cursus vinden.

Let op!! Cursisten dienen minstens 4 van de 6 lessen te volgen om 12 creditpunten te ontvangen. Dit is dan ook het maximum creditpunten dat kan gegeven worden.

INFORMATIE

Secretariaat FarmaLeuven – O&N2, Herestraat 49-bus 422, 3000 Leuven

E-mail: farmaleuven@kuleuven.be

*Via streaming